ZIEKENHUIS PAKKET

E-Learning module ‘medische gassen’ voor het ziekenhuis

Welk pakket past bij u?
Gasvoorzorg ontwikkelt cursussen en onderwijstrajecten om verpleegkundigen, ziekenhuispersoneel, medewerkers van de technische dienst en apothekers veiliger te laten omgaan met medische gassen. Door de vele incidenten en de recente verandering in wetgeving (NEN 7396-1) is de vraag naar praktische e-Learning op dit gebied alleen maar gegroeid. Bij Gasvoorzorg is inmiddels veel kennis van de aangesloten experts verzameld en verwerkt in toegankelijke en kwalitatieve online trainingsprogramma’s.

Klik op de afbeelding voor het volledige pakketoverzicht.  Voor advies kunt u contact met ons opnemen!

Inhoud E-learning cursussen
Binnen het e-Learningprogramma van Gasvoorzorg wordt onderscheid gemaakt tussen het practioners- en mastersgedeelte. Beide modules zijn uitstekend in combinatie te gebruiken. De e-Learning modules zijn fraai vormgegeven en bieden stapsgewijs inzicht in alle veiligheidsaspecten die met medische gassen te maken hebben.

Bekijk hier de volledige inhoudsopgave
of vraag een demo practiconer cursus aan!

De practionerscursus richt zich speciaal op de werkvloer, waarbij na een korte introductie van de huidige wetgeving, het veilig gebruik van gascilinders, flowmeters en andere medische apparatuur centraal staat. Deze cursus behandelt alle veiligheidsaspecten die rond het bed van de patiënt van belang zijn. Het masterprogramma gaat nog een paar stappen verder en behandelt zeer uitgebreid alle bestaande normen en wetgeving, alsmede het onderhoud en de validatie van gasopslag en leidingsystemen, coderingen  en hoe om te gaan met calamiteiten. Doelgroep: verpleegkundigen, medewerkers technische diensten, ziekenhuisapothekers alsmede alle andere beroepsgroepen die werken met medische gassen.

De cursussen van Gasvoorzorg zijn bedoeld voor mensen die conform de wet- en regelgeving op dit gebied ‘bevoegd’ moeten zijn om te werken met gassen als ‘medicijn’. Een 'aantoonbaar' certificaat van Gasvoorzorg komt hierbij voor veel professionals goed van pas.

 

 

 


Contact

t+31 (0)6 27 62 74 00
einfo@gasvoorzorg.nl

J.P. Thijssenlaan 4
3571 GP Utrecht
Nederland

Disclaimer

Leverings
voorwaarden

© VoorZ 2011

Copyright © 2010-2018 302 FoundFoundThe document has moved here.