Mensen

Gastdocenten en -sprekers


 • Dhr. P. (Peter) Langeler (Combigas), technisch adviseur en projectmanager ontwerpen, bouw, opleveren en onderhoud van gassystemen voor ziekenhuizen
 • Dhr. A. (Arnold) over de Vest  (Dräger), expert in gasdistributiesystemen, Zoetermeer
 • Dhr. W. (Wietse) Russchen (Quality Solutions), senior consultant Quality Solutions, Foxwolde
 • Dhr. J. (John) van Asten, Technisch specialist medische gasopslag- en distributiesystemen
 • Dr. L.J.J. (Luc) Derijks, Ziekenhuisapotheker - klinisch farmacoloog Apotheek Máxima Medisch Centrum Veldhoven
 • Ing. S. (Stephan) Hamm, Coördinator energiebeheer & gassen, Universitair Medisch Centrum Groningen
 • Ing. P. (Paul) Kokke, Adviseur veilig opwekken van medische en technische perslucht
 • Drs. P.J.M. (Peter) Toll, Ziekenhuisapotheker, Noordoost-Brabant
 • Ing. M.H.J.M. (Marcel) Tuerlings, docent, expert gastechnologie
 • Mw. C. (Claartje) Samson-Corbeij, ziekenhuisapotheker/klinisch/farmacoloog Ziekenhuis St.Jansdal
 • Dhr. D.B. (Dave) Huese, docent, directeur Gasvoorzorg

 

 

Dave Huese

Algemeen directeur / docent

Als enthousiast ondernemer en oprichter van het landelijk opererende opleidings- en expertisecentrum 'Gasvoorzorg' heeft Dave Huese uitstekende contacten met diverse gerenommeerde gasexperts, en kent hij de problematiek als geen ander. Ooit begonnen als gedreven trainer bij Berenschot is hij in 2005 gestart met zijn eigen opleidingsinstituut genaamd 'VoorZ voor Ontwikkeling'. Zijn geëngageerde interesse in de problematiek rondom de veiligheid van medische gassen heeft geleid tot een praktijkgericht opleidingsinstituut voor medisch personeel: Gasvoorzorg. Hij gebruikt zijn pedagogische kwaliteiten, zijn kennis en kunde op het gebied van verandermanagement en casuïstiek om medisch personeel meer inzicht te geven in de veiligheidsaspecten van medische gassen.

Marcel Tuerlings

Expert gastechnologie / docent

Als onafhankelijk gasexpert heeft Marcel Tuerlings zijn professionele leven doorgebracht in diverse hoedanigheden. Eerst als gekwalificeerd ontwerper van gasopslag- en distributiesystemen en het doorvoeren van ISO-9001-kwaliteitstrajecten en later als adviseur gastechnologie voor de industrie, diverse medische instellingen en laboratoria. Hij is docent natuurkunde, scheikunde en procestechniek en heeft de noodzakelijke pedagogische talenten om complexe materie helder over te brengen. Momenteel is hij verbonden aan de commissie NEN-EN-ISO 7396-1, werkt aan diverse kwaliteitstrajecten omtrent medische gassen voor ziekenhuizen en kent als geen ander de complexe wet- en regelgeving en de handhavingnormen van de Inspectie (IGZ). Hij werkt continu aan de verbetering van de veiligheid van medische gassen bij medische instellingen. Hij is een veelgevraagd adviseur, cursusleider en aanspreekpunt voor bedrijven en medische instellingen die zijn uitgebreide kennis willen gebruiken om hun werkwijze en organisatie te verbeteren.

Vera Adjiembaks

Planning & organisatie

Vera heeft haar werkervaring opgedaan in de reclamebranche. Ze heeft door haar werkervaring een brede kennis van zaken opgebouwd en zich diverse communicatie- en onderhandelingsvaardigheden eigen gemaakt. Ze is sterk in het overzien van langdurige projecten en kan efficiënt én effectief diverse cursussen en projecten inplannen, organiseren & monitoren. Daarnaast onderhoudt zij alle contacten met onze docenten en gastsprekers. Hierdoor is ze onmisbaar als spin in het web voor Gasvoorzorg!

Contact

t+31 (0)6 27 62 74 00
einfo@gasvoorzorg.nl

J.P. Thijssenlaan 4
3571 GP Utrecht
Nederland

Disclaimer

Leverings
voorwaarden

© VoorZ 2011

Copyright © 2010-2018 302 FoundFoundThe document has moved here.