REVIEWS

Klanttevredenheid Blended Learning

 

Gasvoorzorg gaat uit van het concept Blended learning. Het is een geïntegreerde combinatie van online leren en onderwijs met directe interactie tussen leerling en docenten. Bij deze manier van leren sluiten e-Learning en klassikale cursussen naadloos op elkaar aan en wordt de stof complementerend overgedragen in beide leerprogramma's.

De deelnemers hebben de Master e-Learning gevolgd én deelgenomen aan de klassikale cursus. Bekijk het evaluatieformulier en de reacties hieronder.

Op 26 mei 2015 werd de Masterclass voor Equipe zorgbedrijven afgesloten met een klassikale cursus bij de locatie van Equipe in Rotterdam met een gemiddeld waarderingscijfer van 9.

klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass (pdf) >>

 

Op 24 maart 2015 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.3

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass (pdf) >>

Op 8 september en 1 december 2014 werd de Masterclass voor de BAM technici afgesloten met een klassikale cursus met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.1.

Alle deelnemers hebben de Master e-learning gevolgd en de cursus afgesloten met een klassikale cursus op 8 september en 1 december 2014 op de locatie van de Isala Kliniek in Zwolle . Bekijk het evaluatie formulier hieronder.

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass (pdf) >>

Op 23 oktober 2014 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 7.7

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass(pdf)>>

Op 12 juni 2014 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.3!

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass(pdf) >>

Op 23 januari 2013 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.3!

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass(pdf) >>

Op 10 oktober 2012 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.2!

Klik hier voor de totaalevaluatie Masterclass(pdf) >>

Op 21 september 2012 werd de In-company cursus voor het UMC Utrecht afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.6!

Klik hier voor de totaalevaluatie UMCU(pdf)>>
Evaluatie leidinggevende Technisch/logistiek UMCU>>

Vooral de interactie tussen docenten en cursisten, en de praktische beantwoording van alle vragen werden als zeer positief ervaren. ‘Het is de beste manier om kennis over te dragen, de e-Learning is natuurlijk een hele handige tool om thuis in de studeerkamer nog even door te gaan, maar we merken dat mensen andere mensen nodig hebben om overtuigd te worden van sommige feiten, bewustwording en kennisoverdracht is nu eenmaal een proces tussen mensen onderling’.

Op 25 november 2011 werd de Masterclass afgesloten met een gemiddeld waarderingscijfer van 8.1!

Alle 11 deelnemers hebben de Master E-learning gevolgd én deelgenomen aan de klassikale cursus. Bekijk het evaluatieformulier en de reacties.
Klik hier voor de totaalevaluatie 2011(pdf) >>

"De cursus in combinatie met de e-Learning was erg praktisch. De e-Learning gaat best wel diep in op de theorie en wet en regelgeving die achter het kwaliteitsbeleid in het ziekenhuis schuil gaan. Hierdoor ga je redelijk onderbouwd de klassikale dag in. Maar in de klassikale cursus blijkt er genoeg te leren. Het goede aan deze totale cursus vond ik de tweedelige opbouw; theorie in de E-learning en de praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in de klassikale cursus. Ik zou deze cursus aanraden voor elke technicus die te maken heeft met het gassensysteem in een medische omgeving. Voor de beginneling, op dit gebied, valt er nog veel te leren, maar zeker ook voor de ervaren technicus lijkt het me een waardevolle cursus vanwege de gesprekken en discussies met collega’s" (Hendri Bikker, Technische Dienst MC Jan van Goyen, Amsterdam)

“Combi was prima. zonder klassikaal gedeelte heb je een goede basis, de klassikale cursus gaf meer verdieping” (Nathalie Drabbe, ziekenhuisapotheker Laurentius Ziekenhuis Roermond)

“Het goede aan deze totale cursus vond ik de tweedelige opbouw; theorie in de e-Learning en de praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in de klassikale cursus. Ik zou deze cursus aanraden voor elke technicus die te maken heeft met het gassensysteem in een medische omgeving. Voor de beginneling, op dit gebied, valt er nog veel te leren, maar zeker ook voor de ervaren technicus lijkt het me een waardevolle cursus vanwege de gesprekken en discussies met collega’s (Hendri Bikker, Technische Dienst MC Jan van Goyen, Amsterdam)

“Afbakening verantwoordelijkheden TD en ziekenhuisapotheker. Dit is uitgebreid aan bod gekomen” (Rob Kuiper, ziekenhuisapotheker, Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Woerden)

“Zonder klassikale cursus had ik ook een goede scholing gehad, maar de meerwaarde van het klassikale stuk is dat er zo ingesprongen kan worden op de vragen en problemen uit de praktijk die de deelnemers aangeven” (Paul de Klaver, St, Jans Gasthuis, Weert)

“Sluit goed op elkaar aan. e-Learning veel theoretischer, dus kon de klassikale cursus praktischer en meer vraaggestuurd” (Rob Kuiper, ziekenhuisapotheker Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Woerden )

 

Meer reacties...

Contact

t+31 (0)6 27 62 74 00
einfo@gasvoorzorg.nl

J.P. Thijssenlaan 4
3571 GP Utrecht
Nederland

Disclaimer

Leverings
voorwaarden

© VoorZ 2011

Copyright © 2010-2018 302 FoundFoundThe document has moved here.